Welkom

Van harte welkom op mijn blog.
je ziet hier verschillende soorten kaarten zoals scrapkaarten maar ook stempelkaarten.

Ook maak ik zelf de sketch waar ik kaarten mee maak.

Lieve groetjes Lia

vrijdag 9 december 2011

Een super workshop gehad van Anita's warme groetjes

Anita heeft leuke foto's gemaakt en ik mag er een paar van haar hier plaatsen, op haar blog staan er nog meer en ook al die mooie kaarten en technieken die ze gebruikt voor haar projecten ga er maar eens kijken klik hier.
De workshop werd gegeven bij Marlous van Doe@ding zo hebben jullie gelijk een idee hoe gezellig de winkel er uit ziet alleen daar om ga ik er graag heen.
Tijdens de workshops werden we super goed verzorgd door de Hariët, koffie of thee met iets lekkers erbij, een lekkere lunch, vers stokbrood met wat lekker erop en een sapje.
Tijdens de workshop heeft Anita ons veel verteld, ze heeft zoveel te vertellen dat de tijd eigenlijk te kort is en we thuis onze kaart af moeten maken, zal dat spoedig doen en hier dan komen showen.
Wat zo fijn is dat we leren hoe we met al de producten kunnen werken en hoe we dat kunnen doen, niets is haar teveel als je vragen heb dat is juist zo fijn en lief van haar.
In het nieuwe jaar geeft Anita weer een workshop, dus gelijk maar opgegeven voor de workshop.
Anita bedankt meis was super gezellig en een genot te zien met hoeveel vrolijkheid en enthousiasme je dit doet.


1 opmerking:

  1. hoi lia wat heerlijk een workshop bij anita volgen in de winkel van doe@ding. Ik ben erg benieuwd wat jullie gemaakt hebben en welke kleuren jij gebruikt hebt.
    Groetjes mandy
    ik ben volger bij je geworden
    kom je ook bij mij???

    BeantwoordenVerwijderen